Ante Top

Ante Top

Dnevnik - Statistika
11 dnevnik.hr
Dnevnik je jedan od najposjećenijih hrvatskih portala, a uz to se može hvaliti i s činjenicom da je jedan od prvih koji je osvanuo na domaćoj mreži. Kako se iz samog naziva zaključuje, donose vijesti i zanimljivosti s domaće scene i iz inozemstva. Najposjećenija sekcija je ona koja se bavi tehnologijom i društvenim mrežama, teme prirasle srcu novim hi-tech generacijama, kojima je ovo glavna zabava.
Kategorija: Zabava
Glasova 6
Ocjena 3.9
Igre za sve - Statistika
12 Igre za sve
Igre za sve je ideja jednog kreativnog čovjeka koji je već više od 20 godina prisutan na Internetu. Ovo je njegov dnevnik, gdje opisuje neke događaje iz njegovog života, iz našeg društva i zbivanja u tehnološkom i financijskom svijetu. Za razliku od sličnih dnevnika rasprostranjenih po mreži, ovaj se odlikuje određenom grafičkom svježinom i duhovitom pristupu svakidašnjici, bar u trenutku dok ova može biti smatrana kao takva.
Kategorija: Blog
Glasova 6
Ocjena 3.3
Hrvatska pošta - Statistika
13 Hrvatska pošta
Hrvatska pošta je desetljećima u službi građanstva za sve oblike poštanskog, financijskog i informatičkog prometa prepiski, robe, novčanih sredstava i informacija. Preko našeg web portala možete izračunati cijenu usluge i pronaći vama najbliži poštanski ured koji će obaviti posao po vašem zahtjevu. Možete slijediti u realnom vremenu vašu pošiljku, znajući u svakom trenutku gdje se nalazi i imajući na raspolaganju procjenu vremena same isporuke. Uvijek smo u vašoj službi.
Kategorija: Razno
Glasova 5
Ocjena 3.7
Valamar riviera - Statistika
14 Valamar riviera
Valamar je hotelsko turistička organizacija koja djeluje na području Istre, preciznije grada Poreča. Odlikuje se modernom pristupu poslovanju i brigom za svoje zaposlenike. Ne samo da stalno organizira tečajeve za unaprjeđenje profesionalnosti osoblja, nego osoblju pruža niz mogućnosti za provođenje slobodnog vremena. Zadnjih godina je postala jedna od hrvatskih firmi koje se često spominju kao uzor poslovnosti i organiziranosti.
Kategorija: Zabava
Glasova 4
Ocjena 3.0

Kategorije: Casino - Blog - Top liste - Zabava - Razno

Stranica: 1 - 2