Ante Top

Ante Top

Šala - Wikipedia - Statistika
11 topka
Treba poznavati dobro teme vezane za zabavu. Ako ne znate što je to šala, ne poznate definiciju viceva i želite da produbite vaše poznavanje kategorija humora, obavezno morati konzultirati neku enciklopediju. Ovdje vam nudimo jednu online, onu kojoj se svi obraćaju: posjetite Wikipediju.
Kategorija: Zabava
Glasova 33
Ocjena 4.4
Dnevnik - Statistika
12 dnevnik.hr
Dnevnik je jedan od najposjećenijih hrvatskih portala, a uz to se može hvaliti i s činjenicom da je jedan od prvih koji je osvanuo na domaćoj mreži. Kako se iz samog naziva zaključuje, donose vijesti i zanimljivosti s domaće scene i iz inozemstva. Najposjećenija sekcija je ona koja se bavi tehnologijom i društvenim mrežama, teme prirasle srcu novim hi-tech generacijama, kojima je ovo glavna zabava.
Kategorija: Zabava
Glasova 28
Ocjena 4.0
Istarska Kreditna Banka - Statistika
13 Istarska Kreditna Banka
Istarska Kreditna Banka, skraćeno IKB, je jedna od manjih banki u Hrvatskoj. Prije svega je orijentirana na lokalno područje u kojem djeluje i ima poslovnice, to jeste Istru, i pruža usluge bankarstva poslovnim subjektima i samim građanima. Nudi adekvatne kredite privredi i privatnim osobama. Sve usluge nudi kako u živo, na šalteru, tako i online. Osim velikog broja poslovnica s kojima gusto pokriva njen teritorij, ima i ispostavu u Zagrebu.
Kategorija: Razno
Glasova 24
Ocjena 3.9
Igre za sve - Statistika
14 Igre za sve
Igre za sve je ideja jednog kreativnog čovjeka koji je već više od 20 godina prisutan na Internetu. Ovo je njegov dnevnik, gdje opisuje neke događaje iz njegovog života, iz našeg društva i zbivanja u tehnološkom i financijskom svijetu. Za razliku od sličnih dnevnika rasprostranjenih po mreži, ovaj se odlikuje određenom grafičkom svježinom i duhovitom pristupu svakidašnjici, bar u trenutku dok ova može biti smatrana kao takva.
Kategorija: Blog
Glasova 24
Ocjena 3.3
Hrvatska pošta - Statistika
15 Hrvatska pošta
Hrvatska pošta je desetljećima u službi građanstva za sve oblike poštanskog, financijskog i informatičkog prometa prepiski, robe, novčanih sredstava i informacija. Preko našeg web portala možete izračunati cijenu usluge i pronaći vama najbliži poštanski ured koji će obaviti posao po vašem zahtjevu. Možete slijediti u realnom vremenu vašu pošiljku, znajući u svakom trenutku gdje se nalazi i imajući na raspolaganju procjenu vremena same isporuke. Uvijek smo u vašoj službi.
Kategorija: Razno
Glasova 20
Ocjena 3.8
Valamar riviera - Statistika
16 Valamar riviera
Valamar je hotelsko turistička organizacija koja djeluje na području Istre, preciznije grada Poreča. Odlikuje se modernom pristupu poslovanju i brigom za svoje zaposlenike. Ne samo da stalno organizira tečajeve za unaprjeđenje profesionalnosti osoblja, nego osoblju pruža niz mogućnosti za provođenje slobodnog vremena. Zadnjih godina je postala jedna od hrvatskih firmi koje se često spominju kao uzor poslovnosti i organiziranosti.
Kategorija: Zabava
Glasova 11
Ocjena 3.4
Antene - Statistika
17 Antene
Nekada su zgrade bile načičkane s antenama koje su se mogle naći po krovovima, na balkonima, ali i po prozorima. Danas se sve više pribjegava zajedničkim antenama koje omogućuju prijem svim stanarima jedne zgrade, a sve se više širi i kablovska televizija. Ako vam treba nešto u vezi s tim, možete se obratiti firmi CATV Elektronik koja ima sjedište u Zagrebu i koja opskrbljuje tržište i s dekoderima.
Kategorija: Razno
Glasova 7
Ocjena 3.6
Blog Malajala - Statistika
18 Blog Malajala
Blog Malajala će privlači pažnju već sa svojim čudnim imenom. Vjerojatno se radi o nadimku osobe koja ga piše, a osoba je ženskog spola. Naći ćete pomalo od svega, pretežno ženskih tema, ponekada i pomalo patetičnih. Veza vas ne vodi na naslovno stranicu, kako je to uobičajeno, nego na jednu unutrašnju koja se zove "Smeh je zdrav"; zaboravio sam napomenuti da se radi o jednom srpskom blogu. Stranica je prilično siromašna po količini materijala, ali su tri kratka vica koji je čine doista odlični i vrijedi napraviti posjet samo zbog njih.
Kategorija: Blog
Glasova 5
Ocjena 3.3

Kategorije: Casino - Blog - Top liste - Zabava - Razno

Stranica: 1 - 2