Ante Top - top liste

Ante Top

Nekada je top lista bila vezana za pjesme. Na prvom mjestu je Mišo Kovač s pjesmom "Dalmatinac nosi lančić oko vrata". Ha, ha. Ovu sam citirao jer je to "omiljeni" pjevač i "omiljena" pjesma moje supruge. Onda je došla i top lista nadrealista. A danas su najraširenije liste site-ova koj trebaju poslati što više posjetilaca da bi bili bolje rangirani. E pa nećeš! Tu se može varati, klikajući sami svoju listu. Tako sam ja izmislio ovu, gdje ja odlučujum, na osnovu mog vlastitog ukusa, tko je prvi a tko zadnji. Ali ni onome posljednjem nije loše jer se ipak nalazi na listi. Gunđaju i bune se oni koju nisu na popisu, a htjeli bi. Ne možeš u životu imati baš sve što bi htio.

http://kockarnice.onlytopsites.com/ - Statistika
1 top lista kockarnice
Jedno od mjesta koje budi interes webmajstora je top lista Kockarnice za vas jer obezbjeđuje dosta pristojan broj posjetioca. Rangiranje je zasnovano na broju klikova koji se šalje na top listu pa je zato korisno postaviti njihov kod na vidljivo mjesto.
Kategorija: Top liste
Glasova 16
Ocjena 4.4
Topka - Statistika
2 topka
Popis mrežnih izvora za virtualne putnike. Plasman se određuje na osnovu ulaznih glasova koji posjetioci daju. Posebni naglasak je na hrvatskim mjestima, ali su prisutni isto tako srpski i bosanski, ili bošnjački jezik.
Kategorija: Top liste
Glasova 10
Ocjena 3.5

Kategorije: Casino - Blog - Top liste