Ante Top - top liste

Ante Top

Nekada je top lista bila vezana za pjesme. Na prvom mjestu je Mišo Kovač s pjesmom "Dalmatinac nosi lančić oko vrata". Ha, ha. Ovu sam citirao jer je to "omiljeni" pjevač i "omiljena" pjesma moje supruge. Onda je došla i top lista nadrealista. A danas su najraširenije liste site-ova koji trebaju poslati što više posjetilaca da bi bili bolje rangirani. E pa nećeš! Tu se može varati, klikajući sami svoju listu. Tako sam ja izmislio ovu, gdje ja odlučujem, na osnovu mog vlastitog ukusa, tko je prvi a tko zadnji. Ali ni onome posljednjem nije loše jer se ipak nalazi na listi. Gunđaju i bune se oni koju nisu na popisu, a htjeli bi. Ne možeš u životu imati baš sve što bi htio.

http://darmow.top-100.pl/ - Statistika
1 top lista darmow
Jedno od mjesta koje budi interes webmajstora je top lista Darmow za vas jer osigurava dosta pristojan broj posjetioca. Rangiranje je zasnovano na broju klikova koji se šalje na top listu pa je zato korisno postaviti njihov kod na vidljivo mjesto. Moram signalizirati i činjenicu da je lista na poljskom jeziku. To malo otežava upis, ali budući da se radi o slavenskom jeziku ne bi trebali imati posebnih problema. Izgleda da od veljače 2019. godine lista ne prima upis novih članova.
Kategorija: Top liste
Glasova 70
Ocjena 3.5
Topka Igre - Statistika
2 topka
Popis mrežnih izvora za virtualne putnike. Plasman se određuje na osnovu ulaznih glasova koji posjetioci daju. Posebni naglasak je na hrvatskim mjestima, ali su prisutni isto tako srpski i bosanski, ili bošnjački jezik. Dobro se zabavite uz najbolje igre na mreži.
Kategorija: Top liste
Glasova 39
Ocjena 3.4

Kategorije: Casino - Blog - Top liste - Zabava - Razno

Stranica: 1 - 2