Ante Top - razno

Ante Top

Znate kako je, sve liste, direktoriji, imenici i katalozi imaju kategorije da bi se čovjek lakše snašao i pronašao ono što traži. Sve ono gdje je onaj koji sortira sadržaj u nedoumici i ne zna gdje bi uvrsti, na kraju upadne u kategoriju razno. Čak i kada se organiziraju sastanci i sjednici, na kraju dnevnog redu se nalazi točka razno i eventualno. Tako i sudionici koji po prethodnim točkama nisu imali što reći, ili bolje rečeno, nisu ni znali o čemu se radi, mogu doći na red i izreći svoje. To se zove parlamentarnost, ili još bolje govori i pusti druge da govore. Tako smo stigli do kraja ovog suvišnog, ili potpuno nepotrebnog objašnjenja zašto se ova sekcija ovako zove.

Sinj - Wikipedia - Statistika
1 sinj
Sinj je mjesto u kojem sam rođen i u kome sam odrastao i zato zaslužuje da se nađe na ovim stranicama. Da nisam ovdje proveo moj život, sigurno bih danas bio drukčija osoba. Ovdje su radijacije posebne, a isto tako i kulturološko okruženje i to jako uvjetuje čovjeka. Grad je lijep i interesantan. Ako dođete po ljeti, uživat ćete u vrućini i posebno opuštenoj atmosferi: to nije dobar period za rad. Ne možete propustiti niti Sinjsku alku; to je doista nešto posebno što treba doživjeti. Turisti su uvijek dobrodošli jer pretežno živimo od onoga što oni potroše.
Kategorija: Razno
Glasova 37
Ocjena 4.5
Istarska Kreditna Banka - Statistika
2 Istarska Kreditna Banka
Istarska Kreditna Banka, skraćeno IKB, je jedna od manjih banki u Hrvatskoj. Prije svega je orijentirana na lokalno područje u kojem djeluje i ima poslovnice, to jeste Istru, i pruža usluge bankarstva poslovnim subjektima i samim građanima. Nudi adekvatne kredite privredi i privatnim osobama. Sve usluge nudi kako u živo, na šalteru, tako i online. Osim velikog broja poslovnica s kojima gusto pokriva njen teritorij, ima i ispostavu u Zagrebu.
Kategorija: Razno
Glasova 24
Ocjena 3.9
Hrvatska pošta - Statistika
3 Hrvatska pošta
Hrvatska pošta je desetljećima u službi građanstva za sve oblike poštanskog, financijskog i informatičkog prometa prepiski, robe, novčanih sredstava i informacija. Preko našeg web portala možete izračunati cijenu usluge i pronaći vama najbliži poštanski ured koji će obaviti posao po vašem zahtjevu. Možete slijediti u realnom vremenu vašu pošiljku, znajući u svakom trenutku gdje se nalazi i imajući na raspolaganju procjenu vremena same isporuke. Uvijek smo u vašoj službi.
Kategorija: Razno
Glasova 20
Ocjena 3.8
Antene - Statistika
4 Antene
Nekada su zgrade bile načičkane s antenama koje su se mogle naći po krovovima, na balkonima, ali i po prozorima. Danas se sve više pribjegava zajedničkim antenama koje omogućuju prijem svim stanarima jedne zgrade, a sve se više širi i kablovska televizija. Ako vam treba nešto u vezi s tim, možete se obratiti firmi CATV Elektronik koja ima sjedište u Zagrebu i koja opskrbljuje tržište i s dekoderima.
Kategorija: Razno
Glasova 7
Ocjena 3.6

Kategorije: Casino - Blog - Top liste - Zabava - Razno

Stranica: 1 - 2